210 95 36 512
ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ
ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ
ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ
ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ LEOS
Διάδρομοι Γυμναστικής Commercial Incliners Διάδρομοι Γυμναστικής Commercial Incliners

Διάδρομοι Γυμναστικής Commercial Incliners

1-on-1 Interactive Incline Training

ΔΕΙΤΕ
Commercial X22i
Commercial X22i
3.999,00 
Commercial X32i
Commercial X32i
4.499,00 
NORDICTRACK iFIT EXPERIENCE
Interactive Personal Training

Οι πιο Διάσημοι Personal Trainers Είναι Εδώ

Ξεκινήστε ένα μαγικό ταξίδι fitness με τους καλύτερους προπονητές. Κάθε iFIT personal trainer έχει το δικό του μοναδικό στυλ να σας δώσει κίνητρο να προχωρήσετε την προπόνησή σας στο επόμενο επίπεδο, κάθε μέρα, από το σπίτι σας.

Hannah

John

Idalis

Jonnie

Anja

Mike

Tanya

Gideon

Nicole

Διαδραστικές Προπονήσεις Παντού

Επιλέξτε να γυμναστείτε στον εσωτερικό χώρο ενός Gym Studio, σε εξωτικά μονοπάτια σε κάθε γωνιά της Γης ή σε κάποιο LIVE session. Απολαύστε ολοκληρωμένα σετ προπονήσεων κάθε στιγμή που είναι βολική για εσάς, στο χώρο σας. Ο trainer είναι πάντα μαζί σας για να ελέγχει αυτόματα την ταχύτητα και την κλίση του διαδρόμου σας.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΥΨΗΛΗΣ ΕΝΤΑΣΗΣ ΣΕ STUDIO

Full-Body Workout

ΜΕ ΤΗ HANNAH EDEN

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Kauai, Hawaii

ΜΕ ΤΟΝ JONNIE GALE

Διαδραστικές Προπονήσεις Στόχου

Απλά, διαλέξτε το δικό σας στόχο fitness. Το iFIT σας παρέχει ανεξάντλητες επιλογές άσκησης για τα πάντα, για κάθε επίπεδο χρήστη. Κρατά τον ενθουσιασμό σας ψηλά με ανάβαση στις κορυφές των Άνδεων, εκτοξεύει την ενέργειά σας από ένα γυμναστήριο στο Los Angeles ή φροντίζει να σας χαλαρώσει με ασκήσεις cross-training από παραλία στην Costa Rica.

Run + Lift

Incline Trainers

Yoga

Interval

Walking

Boot Camp

Sculpt + Tone

Calorie Burn

Incline Training

Full-Body

LIVE INTERACTIONS TM

Προπονητές που σας Ξεσηκώνουν

Επιλέξτε μία από τις 16.000+ on-demand iFIT προπονήσεις. Ο personal trainer ελέγχει ηλεκτρονικά την ταχύτητα και την κλίση του διαδρόμου σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δώσετε το 100% του εαυτού σας.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΚΛΙΣΗΣ
ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΑ

LIVE INCLINE CONTROL

5X Απώλεια Θερμίδων

Τερματίστε την ένταση στην προπόνησή σας καίγοντας 5Χ περισσότερες θερμίδες με +40% κλίση του δαπέδου. Μέσω του NordicTrack Live Interactive Training, ο διάδρομος γυμναστικής αλλάζει ταχύτητα και κλίση αυτόματα από το χειρισμό του personal trainer. Επικεντρωθείτε σταθερά στην ανάβαση προς την κορυφή. *

* Οι θερμίδες που καταναλώνονται περπατώντας με κλίση 40%, στα 2 mph για 20’, από χρήστη βάρους 90 kg, σε σχέση με κλίση -6%.

ΚΛΙΣΗ ΕΩΣ 40%
ΑΥΤΟΜΑΤΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ

ΥΨΗΛΗ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑ

Διαδραστική Οθόνη Αφής έως 32’’

Με τις οθόνες full-color Smart HD Touchscreens, μεταφέρεστε σε άλλους κόσμους. Βρίσκεστε πραγματικά κάτω από τα φώτα του studio gym, νιώθετε στα πόδια σας τις πέτρες από το μονοπάτι στο Περού ή την άμμο από την παραλία στη Χαβάη.

ΟΘΟΝΗ ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ
ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ONETOUCH®

ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΨΗΛΑ

Μοτέρ με Υπερδυνάμεις Ακριβείας

Τα τεχνολογικά προηγμένα μοτέρ των Commercial Incliners έχουν βασιστεί σε σχεδίαση Smart-Response. Είναι πανίσχυρα για να σας ανεβάσουν σε απάτητες κορφές βουνών αλλά και απόλυτα υπάκουα στο να εκτελούν άμεσα τις εντολές των personal trainer.

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ
ΜΕΙΩΜΕΝΟΙ ΚΡΑΔΑΣΜΟΙ

ΜΕΓΙΣΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Αντικραδασμικό Σύστημα Reflex TM

Το εξελιγμένο αντικραδασμικό σύστημα Reflex TM περιβάλλει το δάπεδο επάνω στο οποίο κινείστε. Η αίσθηση που προσφέρει είναι μοναδικά άνετη και ξεκούραστη, χωρίς κραδασμούς. Περπατήστε και τρέξτε με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια για το σώμα σας. Αφοσιωθείτε στο στόχο σας.

ΣΤΗΡΙΞΗ
ΦΥΣΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
Commercial X22i
Commercial X22i
3.999,00 
Commercial X32i
Commercial X32i
4.499,00